Professioneel onderhoud en herstellingen van alle auto’s

Garage Declercq Hans - Geluwe - Garage Zowel voor herstellingen of onderhoud aan auto’s in Geluwe als lichte vrachtwagens van alle merken kunt u terecht bij Garage Declercq Hans. Wij maken steeds gebruik van de meest kwalitatieve wisselstukken zodat een lange levensduur van uw wagen gegarandeerd blijft. Daarnaast geven wij u professioneel advies en zorgen we voor een eerlijke en betaalbare offerte. Ook het verkrijgen van een vervangwagen tijdens onderhoud of herstelling is mogelijk.

Recuperatieonderdelen

Wanneer het mogelijk is maken wij bovendien gebruik van recuperatieonderdelen om de kostprijs van de herstellingen te beperken. Uiteraard wordt dit steeds gedaan na uw goedkeuring.

Onderhoud op maat

Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren zorgt u ervoor dat uw auto steeds het minimum aan brandstof verbruikt en een veel langere levensduur heeft. Wij bekijken elk merk en elk type apart om ervoor te zorgen dat elke wagen op het correcte tijdstip het juiste onderhoud krijgt. Wenst u meer info betreffende het onderhoud van uw auto in onze garage te Geluwe? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel ons!

Back to Top